KLOSE TRAŽI SREĆU

Njemački stroj za golove blizu Tottenhama

29.03.2011 u 10:41

Bionic
Reading

Nevjerojatno je, čak i za Nijemca, kakvom upornošću u dresu Elfa mreže trese Miroslav Klose. Ipak, u Bayernu je u drugom planu i Harry Redknapp odlučan je u nakani da ga priključi svom Tottenhamu

Klose je tijekom vikenda zabio dva gola Kazahstanu i dodatno se približio Gerdu Mülleru na vrhu najuspješnijih goleadora u njemačkom dresu. Trenutno je na 61, Gerd na 68 i lov se nastavlja.

U isto vrijeme Bayern se oslanja na sjajnog Gomesa, a Kloseu su 32 godine i baš nije u dobi kada se isplati nešto čekati. Svjestan je toga i Tottenhamov strateg Redknapp koji svom sastavu protkanom Hrvatima želi dodati i ovoga Nijemca.

Daily Mail prenosi kako su Redknapp i vlasnik Spursa Levy dogovorili da put Münchena pošalju ponudu koju moćni Bavarci neće moći odbiti. Uvjereni su da će Klose od ljeta biti njihov igrač, ali u javnost se nisu probile nikakve brojke koje bi potkrijepile razinu njihove odlučnosti.

Jasno je da Redknapp ne računa na Robbieja Keanea, a Crouch i Defoe mogli bi dobiti novog konkurenta pred protivničkim vratarima.

Poznata je nogometna 'ljubav' Engleza i Nijemaca, ali u Tottenhamu taj antagonizam gotovo da i ne postoji. led je svojedobno probio sjajni Jürgen Klinsmann, a kasnije je srca navijača s White Hart Lanea osvojio i beskompromisni veznjak Steffen Freund.

Klose je započeo i završio posao protiv Kazahstanaca