Opušteni slovenac

Njemački mediji ostali u čudu; objavili su što je sve radio Luka Dončić i kako se opuštao večer prije važne utakmice za Sloveniju

30.08.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Njemački novinari ostali su u čudu kada su vidjeli kako se Slovenac Luka Dončić, jedan od najboljih NBA košarkaša, opuštao večer prije važne utakmice

Podsjetimo, Luka Dončić je sa reprezentacijom Slovenije igrao u gostima kod Njemačke u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

U utakmici u kojoj je Dončić ozlijedio gležanj i mučio se Njemačka je bila bolja 90:71. Usprkos ozljedi Dončić se vratio u igru i s 23 koša bio najefikasniji igrač utakmice, ali nije bilo dovoljno.

No, nekoliko dana nakon utakmice opet je Dončić bio glavna tema.

Sueddeutsche i nekoliko njemačkih medija objavili su članak o tome što je Dončić radio u hotelu večer uoči utakmice.

'Luka Dončić je proveo večer uoči utakmice vrlo opušteno. Sjedio je daleko od gužve, kartao je, pio coca-colu i pušio cigarete', šoše između ostalog u članku u kojem se čude kako se ponaša jedna NBA zvijezda.

Svakako ne zvuči dobro i ne daje dobar primjer mladima, a još je k tome Slovenija izgubila.

Bila je ovo jako važna utakmica za Sloveniju jer još nisu osigurali nastup na Svjetskom prvenstvu 2023. godine dok Njemačka u kvalifikacijama ima sedam pobjeda i tek jedan poraz i osigurala je odlazak na svjetsku smotru.