TUGA U BARCELONI

'Nisam htio da ovako završi, ali svjestan sam da je ovo kraj!'

02.06.2013 u 18:06

Bionic
Reading

Francuski nogometaš Eric Abidal osvrnuo se na svoj posljednji nastup u katalonskom dresu Barcelone, koji se dogodio u subotu u utakmici posljednjeg kola Primere protiv Malage...

Ranije je ovoga tjedna Abidal na konferenciji za novinare potvrdio da se nije uspio dogovoriti s klubom oko novog ugovora i da ovoga ljeta napušta Nou Camp. Abidal je u posljednjoj utakmici sezone dobio 15 minuta na travnjaku i oproštajnu ceremoniju nakon susreta.

'Odlazim tužan, ali ujedno i sretan,' rekao je Abidal, koji je oporavio od transplatacije jetre i vratio profesionalnom nogometu u smiraju ove sezone.


'Tužan sam jer sam želio nastaviti igrati za Barcelonu, no sretan sam zbog šest divnih godina u klubu koji me uvijek podupirao, kao i zbog naših predivnih navijača,' veli francuski branič te nastavlja:

'Primjetio sam da su navijači tražili od mene da pokušam zabiti pogodak u posljednjim minutama utakmice. Mislim da sam dobro odradio posljednjih 15 minuta i da nisam "poklonio" nijednu loptu. Nadam se da je Tito (Vilanova) sve to zabilježio,' rekao je uz smiješak Abidal i zaključio;

'Nisam želio da se ovo završi, no sada sam svjestan da je kraj...'