Sve se mijenja

Nikola Vlašić bio je na korak do Milana, ali onda se sve okrenulo; hrvatski trener već je poslao izdašnu ponudu koja Talijanima kvari cijeli posao

22.07.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Nikola Vlašić je bio na vratima Milana, ali onda se u utrku uključio Niko Kovač i njegov Monaco i poslao bolju ponudu

Nikola Vlašić ovog je ljeta jedna od top tema u ruskim, hrvatskim i talijanskim medijima. Hrvatski je reprezentativac dobrim igrama u dresu moskovskog CSKA privukao brojne velikane i izgledno je da će u ovom prijelaznom roku napustiti klub.

Kao najveći kandidat za njegovo dovođenje spominjao se Milan s kojim je Vlašić navodno bio u intenzivnim pregovorima. Zapravo je jedino što je ostalo za dogovoriti bio način na koji će otići u Milan. Talijani su htjeli posudbu pa otkup, dok su Rusi skloniji prodaji odmah.

'Nešto tu ima, ali za sada vam ne mogu reći više. To su stvari o kojima se ne smije puno pričati dok ne završe', rekao je nedavno Joško Vlašić i potvrdio da se nešto kuha.

Ipak, ne požure li Talijani, posao bi im mogao pokvariti Niko Kovač. Bivši hrvatski izbornik navodno je od vodstva Monaca zatražio da mu dovedu Vlašića. Novinar Rudy Galetti je na Twitteru objavio kako CSKA već ima na stolu i ponudu od Kovača i njegovog kluba, a ona je čak i veća od Milanove.

Milan je nudio pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu pa otkup za 20-25 milijuna eura, Rusi su tražili 25 milijuna odmah, a Francuzi ponudili 30 milijuna i tako ozbiljno poljuljali Milanove pregovore. U svakom slučaju, jasno je da će Niksi uskoro u novi klub. Ostaje za vidjeti hoće li Rusiju zamijeniti Francuskom ili Italijom.