Vatreni je in

Talijanski mediji raspisali su se o prelasku Nikole Vlašića u redove Milana, a sada je njegov otac progovorio o cijeloj priči i otkrio što se događa

15.07.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Nikola Vlašić je glavna tema u Italiji, a njegov otac Joško je otkrio ima li istine u pričama o pregovorima s Milanom

Hrvatski nogometni reprezentivac Nikola Vlašić glavna je tema u Italiji, ali i u Hrvatskoj. Razlog je njegov sve bliži transfer u redove talijanskog diva Milana. Njegov CSKA i talijanski prvoligaš su danima u pregovorima, a dogovor je samo pitanje vremena. Najviše se raspravlja oko modela prelaska.

CSKA želi 25 milijuna eura plus bonuse, dok Milan pokušava dogovoriti posudbu s pravom otkupa. Talijani bi za posudbu navodno dali pet milijuna eura, a onda, svidi li im se Vlašić i uđu li u Ligu prvaka i iduće sezone, pristali na 25 milijuna eura odštete. Sve su to i dalje nagađanja, ali izgleda da se nešto kuha. Potvrdio je to za net.hr i Vlašićev otac Joško.

'Ima tu nešto, no to je za sada sve što vam mogu reći. Ovo su stvari o kojima se ne smije baš puno pričati sve dok se ne završe', otkrio je Vlašić senior.

Vlašić je dres Hajduka zamijenio Evertonovim, a onda je od tamo otišao u CSKA Moskvu, najprije na posudbu, a onda su ga i otkupili za 15 milijuna eura. Hrvatski 23-godišnji ofenzivni veznjak do sada je za rskog velikana odigrao 103 utakmice i zabio 33 gola, te upisao 20 asistencija. Milan ga vidi kao idealnu zamjenu za Hakana Calhanoglua koji je otišao u Inter.