stiže na san siro

Hrvatski je reprezentativac pred transferom karijere; pregovori su bili teški, ali sad su poznati detalji dogovora na koje je pristao ruski velikan

18.07.2021 u 20:22

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako su pregovori moskovskog CSKA i AC Milana, koji traju već desetak dana, praktički u završnoj fazi te da će prvih dana sljedećeg tjedna redove 'rossonera' gotovo sigurno pojačati hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (23)!

Čelnici moskovskog CSKA bili su teški pregovarači jer Nikola Vlašić (23) njihov je najbolji igrač i odlučili su ga prodati za maksimalan iznos.

Talijanski mediji donose kako je CSKA od samog početka za hrvatskog reprezentativca tražio 30 milijuna eura odštete, ali su čelnici Milana u pregovore krenuli pomalo naivno. Naime, željeli su Vlašića prvo uzeti jednu sezonu na posudbu, a potom ga otkupiti za 20 milijuna eura.

Rusi su tu ponudu odmah odbili jer nisu 'rossoneri' jedini koji su zainteresirani za Vlašića. Ponuda ima dovoljno i svi su bili spremni prihvatiti uvjete ruskog velikana.

Srećom za Nikolu Vlašića, pregovarači Milana vrlo su brzo shvatili što se događa te su odlučili reagirati i prihvatiti sve uvjete koje je CSKA tražio.

Ostalo je još samo dogovoriti detalje, no jedina je nepoznanica hoće li Milan odmah platiti 30 milijuna eura odštete i potpisati Vlašića ili će ga prvo uzeti na posudbu (koja bi za jednu sezonu iznosila pet milijuna eura!), a potom sljedećeg ljeta isplatiti još 25 milijuna eura za cijeli transfer našeg reprezentativca.

Kako god bilo, svi će biti zadovoljni. CSKA će na Vlašiću zaraditi dvostruko jer je iz Evertona u Moskvu stigao 2018. godine za 15 milijuna eura, a Milan će dobiti fantastično pojačanje.