što se to događa?

Hrvatski napadač stvarno nema sreće; ozlijedio se na zagrijavanju i pitanje je hoće li do kraja sezone uopće više zaigrati

20.04.2022 u 18:07

Bionic
Reading

Ante Rebić (28) ovu bi sezonu u momčadi Milana najradije odmah zaboravio jer su ga ozljede doslovno sasjekle, a ova posljednja bi ga mogla izbaciti iz momčadi do kraja prvenstva...

Talijanski mediji bliski momčadi Milana tvrde kako je hrvatski napadač Ante Rebić (28) ponovno ozlijeđen te kako je pitanje hoće li se do kraja sezone (još pet utakmica!) uopće vraćati u momčad!

Rebić se nije našao u početnoj postavi Milana koja je u utorak navečer igrala polufinale talijanskog Kupa. No, na poluvremenu je Inter već vodio 2:0 i trener 'rossonera' Stefano Pioli ostavio je Antu Rebića na zagrijavanju kako bi ušao u igru odmah u nastavku utakmice.

No, Saelemaekers je očekivano ostao u svlačionici, ali Ante Rebić nije izašao na teren. Umjesto njega u igri je završio Brazilac Junior Messias.

Talijanski mediji sada otkrivaju kako se Rebić na zagrijavanju ozlijedio i zato niti nije ulazio u igru. Navodno se radi o obnovljenoj ozljedi koljena koja ga je mučila i ranije, no za sada se ne zna koliko je ozljeda teška.

  • +16
Inter - Milan (talijanski kup) Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Rebić će tijekom srijede i četvrtka odraditi nužne liječničke preglede pa će nakon toga biti jasnije koliko će pauzirati. No, izvori bliski momčadi Milana tvrde kako bi ovo vrlo lako mogao biti i kraj sezone za našeg Antu Rebića jer sezona završava za mjesec dana, 22. svibnja, a 'rossoneri' će u tom vremenu odigrati još samo pet utakmica.

Podsjetimo, Ante Rebić je ove sezone imao puno problema s ozljedama nakon kojih se teško vraćao u formu te je odigrao samo 25 utakmica i zabio tek tri gola...