teška odluka

Ante Rebić doznao je jako loše vijesti; hrvatski napadač iznenada je postao višak u Milanu...

25.03.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Talijanski mediji bliski čelnicima Milana otkrivaju kako bi Ante Rebić (28) na kraju ove sezone vrlo lako mogao napustiti redove 'rossonera'. U rujnu 2020. godine Rebić je potpisao ugovor do 2025. prema kojem zarađuje oko tri milijuna eura na godinu, ali na San Siru nisu oduševljeni njegovom formom

Imao je Ante Rebić (28) dosta problema s ozljedama ove sezone, a kad se početkom godine napokon vratio na teren nikako se nije uspio nametnuti i izboriti poziciju u prvih 11 'rossonera'.

Ispao je Rebić iz rotacije, zabio je tek jedan jedini gol u 2022. godini i to je pobudilo sumnje kod čelnika kluba i samog trenera Stefana Piolija. Talijanski mediji bliski Milanu tvrde kako u klubu najozbiljnije razmišljaju o tome kako će Rebića ovog ljeta ili prodati ili poslati na posudbu.

Naime, gotovo sigurno je da će još jednu sezonu odigrati Zlatan Ibrahimović, a tu je i Olivier Giroud, dok je Rebića iz prvih 11 'izbacio' Portugalac Rafael Leao. Uz sve to su u Milanu praktički sve već dogovorili i ovog ljeta iz Liverpoola na San Siru stiže Divock Origi pa se nekako logično čini da hrvatski napadač 'izvisi'.

'Očekuje se da će se Rebićev menadžer sastati s čelnicima Milana na kraju sezone', tvrde talijanski mediji, a navodno bi naš napadač vrlo lako mogao završiti u redovima PSG-a!

  • +13
AC Milan - Inter Milano, talijanski Kup, 1.3.2022. Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

Naime, momčad s Parka prinčeva ovog će ljeta doživjeti velike promjene, odlaze Mbappe i Di Maria, upitan je i ostanak Icardija, pa bi se za Antu Rebića otvorio prostor u napadu Parižana.

Podsjetimo, PSG je Rebića želio angažirati još prošle zime kad se nagađalo da bi Icardi mogao doći u Milan. Trebala je to biti jednostavna zamjena igrača, ali dogovor je propao. No, tko zna što će se sve na tržištu događati ovog ljeta...