pritisak raste

Nijemci zaključili: Niko Kovač mora da donosi nesreću Bayernu

12.10.2018 u 09:19

Bionic
Reading

Tijekom reprezentativne pauze ovog vikenda Niko Kovač mora pronaći odgovore zašto je Bayern upao u veliku krizu, a u Njemačkoj raste pritisak na njega, iako bi se fokus javnosti trebao ovih dana prebaciti na Löwovu izabranu vrstu...

'Niko Kovač Bayernu donosi nesreću,' piše portal televizije Sport 1, nakon što se hrvatski trener pojavio na košarkaškoj utakmici Bayerna i Anadolu Efesa u Euroligi koju su Bavarci uvjerljivo izgubili 90:71 iako su bili u ulozi favorita.

  • +12
Bundesliga, Bayern - Borussia (M) Izvor: Pixsell / Autor: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Nastavak je to pritiska u Njemačkoj na Kovača koji je uspio sa svojim minhenskim zvijezdama ući u seriju od čak četiri utakmice bez pobjede, od kojih je posebno bolan bio posljednji domaći poraz od Borussije M'gladbach, 3:0 na Allianz Areni.

Za vrijeme reprezentativne pauze koja traje još tjedan dana naš bivši izbornik mora pronaći odgovore zašto je došlo do takvog pada u igri Bayerna.

Navijače zabrinjava neodgovorna igra u obrani, kao i komplicirana rješenja u napadu, što može značiti da je Kovač izgubio povjerenje svojih igrača, jer ne igraju ni približno isto kao prošle sezone pod Juupom Heynckesom. Ozljede Tolissa, Rafinhe i Comana također mu ne pomažu.

U svakom slučaju, Niko mora biti oprezan, jer iako u Bayernu imaju više strpljenja s trenerima nego u drugim klubovima, prošle sezone Carlo Ancelotti našao se u sličnoj situaciji i ostao bez posla. Baš zbog toga sljedeća utakmica protiv Wolfsburga mogla bi biti ključna...