griju klupu

Talijani se sprdaju s Halilovićem i Ćorićem: Jel' ih itko u zadnje vrijeme vidio?

12.10.2018 u 08:53

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport uvrstio je Alena Halilovića i Antu Ćorića na neslavnu listu nogometaša koji su ovu sezonu Serie A iznenađujuće započeli konstantnim sjedenjem na klupi...

Nova sezona talijanskog nogometnog prvenstva možda donosi dobru minutažu nekim hrvatskim nogometašima, poput Perišića, Brozovića, Vrsaljka i Mandžukića, dok oni mlađi moraju grijati klupu.

  • +10
Serie A, Udinese - Juventus Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Talijanski Corriere dello Sport u članku pod naslovom 'Jel' ih netko vidio?' na neslavnu listu nogometaša koji griju klupu uvrstio je Alena Halilovića i Antu Ćorića.

Halilović je ovog ljeta dres Las Palmasa zamijenio Milanovim, ali nije još zaigrao niti minute u novom klubu i vjeruje se da će ga napustiti već tijekom siječnja.

Ćorić je pak stigao kao veliki 'modri' talent u Romu, ali trener Eusebio di Francesco nije njegov obožavatelj pa ga još nije koristio niti u jednom natjecanju.

Ipak, sprdanju u Italiji mogao bi doći uskoro kraj, jer Ante je u prijateljskoj utakmici Rome protiv niželigaša Lupe zabio pogodak ovog četvrtka, a Halilović će imati priliku utišati zlobnike u kvalifikacijskoj utakmici naše U-21 reprezentacije ovog petka u Puli protiv Grčke...