zanimljiv izbor

Perišić izabrao najbolje od najboljih: Među njima nema Luke Modrića...

12.10.2018 u 06:36

Bionic
Reading

Ivan Perišić za Uefu je izabrao igrače koji bi zajedno stvorili savršenog nogometaša. To su Christian Eriksen, Kevin de Bruyne, Sergio Ramos, Casemiro, Harry Kane, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo...

Uoči utakmice Hrvatske i Engleske, za koju se očekuje da će u njoj igrati važnu ulogu, Ivan Perišić zabavljao se slaganjem savršenog nogometaša za Uefu, izabravši karakteristike sedmorice posebnih koje, čini se, iznimno cijeni.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Talijanski mediji pomalo su iznenađeni time što među onima koji mogu zajedno stvoriti savršenog nogometaša prema mišljenju Perišića nije bilo mjesta za Luku Modrića, već je umjesto njega izabrao Kevina De Bruynea jer on po njemu ima najbolju viziju.

Također je tu Cristiano Ronaldo kao najvještiji s loptom, bez obzira što igra za Interovog ljutitog rivala iz Torina. Najbolji dribler po Perišiću je Lionel Messi, najbolji igrač glavom Sergio Ramos, najbolji u uklizavanjima Casemiro, a pri izvođenju slobodnjaka Christian Eriksen, dok je najboljim realizatorom proglašen Harry Kane.

Impresivno društvo, ali fali im još jedan dirigent orkestra, a to bi definitivno trebao biti Luka Modrić...