SUBOTA, POLJUD, 18.10 SATI

Zoran Zekić čestitao je Hajdukovim juniorima, ali riječi o treneru Budimiru 'uzdrmat' će Poljud

17.03.2023 u 16:35

Bionic
Reading

U subotu od 18.10 sati (MAXsport 1, MAXtv) na Poljudu će snage odmjeriti Hajduk i Slaven Belupo. Ni jedni, ni drugi ne mogu se pohvaliti nekim senzacionalnim rezultatima u posljednje vrijeme, a možda baš zbog toga - iznenade ove subote. U prvom ovosezonskom srazu, Hajduk je na Poljudu slavio 5:1, dok je u Koprivnici bilo 2:2

Nogometaši Slaven Belupa u subotu će odmjeriti snage s Hajdukom u Splitu, a ovako je dvoboj najavio trener koprivničkog sastava, Zoran Zekić.

'Prije svega, iskrene čestitke juniorima Hajduka na ulasku u polufinale Lige prvaka. Imaju u svojoj kući veliku budućnost, ne samo igračku nego i trenersku, u gospodinu Budimiru (op.a. predsjednik Jakobušić sugerirao je Budimiru da ode iz kluba na kraju sezone). Što se tiče sutrašnje (op.a. subotnje) utakmice, bit će to dvoboj dva protivnika u suprotnom raspoloženju, Hajduk nakon slavlja i dobre igre u Osijeku, a mi nakon poraza od Lokomotive. Unatoč tome, očekujem veliku borbu na terenu i pravu partiju mojih igrača. Čeka nas dobra atmosfera na tribinama i to nam mora biti dodatan motiv'.

Slaven Belupu nedostajat će nekoliko igrača.

'Sve je to dio života i nogometa. Imaš kvalitetnijih dana i onih manje kvalitetnih. Iako imamo kadrovske probleme, karakter, volja i htijenje ne smiju biti upitni ni u jednom trenutku, bez obzira protiv koga se igra. Koga nema, bez njega se mora. Imamo igrače koji će ih zamijeniti i to im je prilika da zgrabe svoje mjesto u sastavu za završnicu sezone'.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +27
Osijek - Hajduk, SuperSport HNL, 12.3.2023. Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos