PORTUGAL GA ISMIJAVA

Ni sjena samog sebe: Casillas se opet osramotio!

18.01.2016 u 11:14

Bionic
Reading

Iker Casillas proglašen je glavnim krivcem za poraz Porta protiv Vitorije Guimaraes, a portugalski tisak etiketirao ga je da kao čovjeka kojem ispadaju stvari iz ruku...

Iskusni 34-godišnji golman na ružan je način ispraćen iz Reala na kraju prošle sezone, no sada doživljava i žestoke kritike u Portugalu, nakon što je gadno zabrljao u utakmici protiv Vitorije Guimaraes.

Trenutak odluke dogodio se već u 4. minuti kada je Casillas nespretno ispustio jednu loptu i dopustio Sareu da zabije pogodak koji se pokazao kao odlučujući do kraja utakmice.

Nije prvi put da mu se to dogodilo otkad je došao u Porto koji je tek treći na ljestvici. Slično mu je iskliznula lopta u gol protiv Dinama Kijev u domaćem porazu koji je koštao portugalski klub ispadanja iz elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Portugalski tisak u ponedjeljak je razapeo nesretnog Casillasa, opisujući ga kao čovjeka kojem se ništa ne smije davati u ruke, jer će mu iz njih iskliznuti. Legendarni golman zaista u posljednje vrijeme proživljava teške trenutke na terenu, za koje okolina baš i nema razumijevanja...