DIEGO PRVA OPCIJA?

Ni Ancelotti nema razumijevanja za Casillasa

19.08.2013 u 10:45

Bionic
Reading

Težak su put morali proći nogometaši madridskog Reala na premijeri nove sezone protiv Betisa ne bi li osvojili tri boda. Tek je četiri minute prije kraja Isco pogotkom osigurao tri boda (2:1)

Bila je to ujedno i teška premijera za novog trenera u Madridu, Talijana Carla Ancelottija, koji je nervozno pratio cijeli tijek utakmice. No, na kraju mu se ipak nije dogodio kiks na samom startu.

'Moramo se potvrditi. Moramo još dosta raditi i napredovati. Mislim da smo se u napadačkom smislu iskazali, imali smo stvarno veliki broj prilika. Veći je problem, mislim, trenutačno onaj u obrani', rekao je Ancelotti i vrlo brzo se susreo s pitanjima oko vratara.

Naime, u prvoj utakmici Primere Ancelotti je među vratnice, baš kao i Jose Mourinho na kraju prošle sezone, poslao Diega Lopeza, a ne Ikera Casillasa, legendu kluba i jednog od najboljih svjetskih vratara.

'Danas je branio Diego Lopez, sutra će možda netko drugi. Imam stvarno jaku momčad i nije samo Casillas ostao na klupi. Bilo je tamo još mnogo sjajnih nogometaša'.

Na kraju je Talijan pohvalio Isca.

'Zabio je stvarno sjajan pogodak, davao je cijelog sebe tijekom utakmice'.