UOČI GORICE

Nezgodno pitanje na presici Hajduka, a na koje trener Karoglan nije smio odgovoriti

01.12.2023 u 16:08

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici na Poljudu u aktualnoj kalendarskoj godini nogometaši Hajduka odmjerit će snage s Goricom u subotu s početkom u 17.30 sati (MAXSport 1)

Susret 17. kola SuperSport HNL na konferenciji za medije najavio je trener Bijelih Mislav Karoglan.

'Očekujem kvalitetnu Goricu, igraju kroz presing, tu su stvarno kvalitetni. Primili su samo devet golova u prvenstvu, pretendenti su za Europu. Sviđa mi se kako igraju, čeka nas izuzetno teška utakmica. Imamo plan za svakog protivnika, moramo se prilagoditi planu, kada možemo pritisnuti to i napraviti. Nekada se moraš i spustiti. Treba biti precizan', istaknuo je Hajdukov trener, a prenosi hajduk.hr.

Upitan je gdje njegova momčad ima mjesta za napredak.

'Jako loše ulazimo u drugo poluvrijeme, ali svugdje ima prostora za napredak.'

Hajduk je na prvom mjestu, u nizu od šest uzastopnih pobjeda. Pitanje predstavnika medija je da li treneru i momčadi to stvara opterećenje.

'Ne, dapače. Gledam nogomet na drugi način, kroz drugačije oči nego mediji. Sve je to kod nas od nedjelje do nedjelje. Jedan dan pukovnik, drugi dan pokojnik. Moramo gledati sadašnji trenutak, Goricu, popodnevni trening. Kao osoba sam i više nego s dvije noge na podu', pričao je trener Karoglan.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Oko kluba su se pojavile glasine oko prelaska Selahija iz Rijeke u Hajduk.

'Znate da ne komentiramo glasine', uskočio je predstavnik Hajduka na kojeg se nadovezao Karoglan: 'Sve ste rekli, a ja ne smijem odgovoriti.'