Green pukao

Nezapamćeni incident na treningu aktualnih prvaka NBA-a; jedan od nositelja igre šakom udario suigrača u glavu!

06.10.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Poznati NBA košarkaš Draymond Green, koji godinama slovi kao jedan od najprljavijih u ligi, otišao je korak dalje jer je na treningu Golden State Warriorsa – aktualnih prvaka NBA lige - šakom udario suigrača. Incident kakav se ne pamti...

Poprilično je odjeknula vijest iz SAD-a kako je 32-godišnji Draymond Green, jedan od važnijih igrača Golden State Warriorsa s kojima je osvojio NBA titulu četiri puta (2015, 2017, 2018. i 2022.), napravio novi incident. No, spomenuti incident se nije dogodio na utakmici ili na nekom tulumu u noćnom klubu - nego na treningu!

>> Dario Šarić zaigrao za Phoenix nakon više od godinu dana i ostavio je odličan dojam: Vratio se sa stilom!

Kako su javili američki mediji borbeni Draymond Green, koji se znao potući na utakmici jer je rođeni pobjednik, na treningu se potukao sa suigračem Jordanom Pooleom!

Kako se doznaje sve je krenulo verbalnim obračunom dok Greenu 'nije prao mrak na oči' i šakom je udario suigrača Poolea u glavu. Naravno, odmah su ih suigrači uspjeli razdvojiti, a Poole – iako je dobio udarac no nije ozlijeđen – odradio je skraćeni trening do kraja.

Sada su na potezu čelnici kluba koji će Greena oštro kazniti zbog kršenja discipline, a pitanje je što će biti si Pooleom s kojim je navodno često imao verbalna prepucavanja koja traju duže vrijeme. Čak se spominje i moguća zamjena igrača, a neki predlažu da se klub riječi Greena...

Navodno je Poole provocirao Greena na treningu nakon što mu je zabio koš uzvikom 'triple single'…