AKO JE OVO ISTINA

Na pomolu najveći skandal u povijesti slovenske košarke!? Luka Dončić i suigrači s EuroBasketa završit će na stupu srama

20.09.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Slovenija nije obranila europsko košarkaško zlato, ispala je u četvrtfinalu od Poljske, a izgleda da u toj utakmici Luka Dončić i ostalo društvo nije moglo biti na pravoj razini i to svojom krivicom

Španjolska je europski prvak, a Slovenci su zaustavljeni u četvrtfinalu od Poljaka 90:87.

'Ja sam odigrao katastrofalno. Izdao sam Sloveniju, cijelu državu koja nas je podržavala. Morao sam daleko bolje igrati, napravio sam puno velikih grešaka', izjavio je nakon susreta utučeni Luka Dončić.

On je postigao 14 poena uz 11 skokova i sedam asistencija, ali je iz igre gađao tek 5/15 i imao čak šest izgubljenih lopti. No svejedno je bio žestok prema sebi, kritičan, neki bi rekli prekritičan, jer je toliko puno dao Sloveniji i vodio je do naslova prije pet godina.

No portal u BiH bhbasket.ba tvrdi da su slovenski košarkaši večer prije utakmice imali privatnu pijanku.

'Od naših izvora iz Berlina saznajemo kako su reprezentativci Slovenije u noći pred Poljsku imali dernek za pamćenje. Pijanka je završena u pet ujutro. Mamurni od pića i ića Zmajčeki su izašli na megdan 'napaljenoj' i šuterski raspoloženoj Poljskoj', piše na tome portalu.

  • +3
Slovenija - Poljska, četvrtfinale EuroBasketa 2022. Izvor: EPA / Autor: FILIP SINGER

Ako su ove informacije istinite onda je jasno da su Dončić i druge slovenske zvijezde imale grižnju savjesti pa je to najveći razlog samokritike i njihova javnost sigurno nije presretna zbog onoga što su izveli u završnici EuroBasketa u Berlinu.