NEOČEKIVANe komplikacije

Nezamjenjivi Dalićev Vatreni na skliskom terenu: Više nije poželjan u Chelseaju, je li rješenje posrnuli talijanski div?

07.02.2023 u 06:23

Bionic
Reading

Mateo Kovačić je odigrao odlično Svjetsko prvenstvo u dresu Vatrenih, no povratkom u Chelsea nije ga dočekao dobar rasplet na klupskoj sceni

Engleski mediji pišu kako se londonski klub na ljeto želi riješiti Kovačića i tako stvoriti prostor za Argentinca Enza Fernandeza.

Istovremeno stiže vijest da posrnuli Juventus, kojem je zbog financijskih malverzacija oduzeto 15 bodova, planira Kovačića dovesti u svoje redove. Da bi u tome uspio, spreman je pustiti švicarskog veznjaka Denisa Zakariju, a prema tržišnim vrijednostima morao bi nešto i nadoplatiti.

Nije nevažno spomenuti da Staroj dami prijeti oduzimanje dodatnih 20 bodova što bi ju dovelo na prag ispadanja iz Serie A. 

Stoga ne treba čuditi da menadžeri standardnog Vatrenog planiraju s čelnim ljudima Chelseaja pokrenuti pregovore ne bi li dogovoriti nastavak suradnje.

Istina, Juventus je u igri za osvajanje talijanskog kupa u kojem je dogurao do polufinala, oživjela je i priča o Superligi, ali sve skupa se u ovom trenutku čini kao klizak teren za prekaljenog hrvatskog reprezentativca.

Podsjetimo kako je Kovačić igrao u Italiji od 2013. do 2015. godine kada je nosio dres milanskog Intera.

Standings provided by Sofascore