samouvjeren

Neymarova poruka Mandži uoči uzvrata: Jedno smo čudo već napravili...

18.04.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Napadač Barcelone Brazilac Neymar uvjeren je da katalonski klub u srijedu na Camp Nou može napraviti novo čudo i eliminirati Juventus, iako su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka izgubili 3:0

'Jedno čudo smo već napravili i vjerujem da to možemo ponoviti. Moramo dati svoj maksimum i ako nas krene bit će to još jedan veliki povratak', rekao je Neymar.

Brazilski napadač u redovima Barcelone bio najzaslužniji za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka i pobjedu 6:1 kojom je Barca nadoknadila poraz 0:4 iz prve utakmice protiv PSG-a. Zabio je Neymar dva gola u samoj završnici te asistirao za pobjednički Sergija Roberta u 95. minuti... Zato mu sada uoči uzvrata s Juventusom poraz 3:0 iz Torina ne izgleda nenadoknadivo.

Autor: Youtube

'Vjerujem u suigrače i našu snagu, a budući da je vrlo malo onih koji nam daju bilo kakve šanse, onda nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti', uvjeren je Neymar uoči utakmice koja se igra u srijedu (19. travnja).

'Neki dan otac mi je rekao jednu stvar koja mi se urezala u pamćenje i mislim da je to istina. Kazao mi je da sada pred sobom imamo drugi klub, ali da smo mi uvijek Barcelona. To znači da možemo sve!', zaključio je Neymar.