BRAZILAC NA MUKAMA

Neymar se pogubio: Predomislio se, ali sada je za to kasno!?

22.07.2017 u 17:01

Bionic
Reading

Španjolska Marca na temelju svojih izvora tvrdi da su suigrači iz Barcelone uspjeli uvjeriti Neymara da ostane u klubu, no Brazilac se boji da su pregovori njegovog oca s PSG-om otišli predaleko...

Sapunica vezana uz cijenjenog 25-godišnjeg napadača se nastavlja. S jedne strane Neymar daje izjave da je zadovoljan u Barceloni, s druge se u Parizu vode pregovori između njegovog oca i PSG-a oko prelaska u francuski klub.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Radio Katalonija tvrdi ovih dana da je transfer '95% siguran' i da će Parižani platiti 225 milijuna eura kako bi doveli superzvijezdu, no ugledni sportski dnevnik Marca upozorava da bi moglo doći do novog preokreta.

Naime, Neymara su suigrači s kojima se zajedno nalazi na američkoj turneji navodno uspjeli uvjeriti da ostane u Barceloni, no Brazilac nije siguran može li sam uopće zaustaviti transfer, jer su pregovori njegovog oca s predstavnicima PSG-a uznapredovali i već je većina toga dogovorena.

Je li Neymar žrtva ljudi zbog pohlepnog okruženja ili nije, to samo on zna. U ovom trenutku jako je teško prognozirati kako će završiti ovaj slučaj...