fešta u parizu

Neymar se družio s NBA zvijezdom, a Cavani je zabijao za pobjedu PSG-a

26.08.2017 u 09:27

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a na Parku prinčeva pobijedili su St. Etienne 3:0 i ostvarili četvrtu pobjedu u prva četiri prvenstvena kola. Specijalni gost bio je Stephen Curry, zvijezda NBA prvaka Golden State Warriorsa izvela je početni udarac i družila se s igračima

U susretu četvrtog kola PSG je na Parku prinčeva porazio St Etienne 3:0 upisavši i četvrtu pobjedu, dok su gosti doživjeli prvi poraz nakon tri startne pobjede.

Golove za pariški sastav zabili su Edison Cavani iz penala u 20. minuti i u 89. minuti na asistenciju Thomasa Meuniera, te Thiago Motta u 51. minuti.

Sjajni Urugvajac je tako u prva tri kola zabio već pet golova. Brazilac Neymar u ovom susretu se nije upisao među strijelce i ostao je na tri gola u prva dva nastupa.

Parižani su na ovoj utakmici ugostili najboljeg igrača aktualnih NBA prvaka Golden State Warriorsa Stephena Curryja. On je na Park prinčeva stigao na Neymarov poziv, njih su dvojica i privatno veliki prijatelji. Neymar je bio njegov gost na nekim utakmicama NBA doigravanja, a sada je Brazilac uzvratio gostoprimstvo. Tako je Curry dobio dres PSG-a s brojem 30 i svojim imenom, a izveo je i početni udarac na utakmici.

PSG vodi na ljestvici sa 12 bodova i gol-razlikom 14-2. Drugi je Monaco s devet bodova i utakmicom manje. Aktualni prvak će u nedjelju na svom travnjaku u derbiju kola ugostiti Marseille.