iskrena zvijezda

Neymar progovorio o najgorim danima svoje karijere: Samo sam plakao!

27.12.2017 u 17:19

Bionic
Reading

U intervjuu koji je za Player's Tribune dao bivšem suigraču Gerardu Piqueu Neymar je priznao kako mu je tjedan nakon teške ozljede kralježnice na SP-u u Brazilu bio daleko najteži u životu...

Ove sezone 25-godišnji napadač postao je najskuplji nogometaš svijeta koji briljira u dresu PSG-a i vodi svoj klub prema višestrukim titulama, no nije sve u njegovoj karijeri uvijek išlo glatko.

  • +32
Neymar u dresu brazilske reprezentacije Izvor: Reuters / Autor: PILAR OLIVARES

U Francuskoj je trenutno nogometna pauza, a Neymar u Brazilu na humanitarnim utakmicama daje sjajne golove, dok se u javnosti pojavio i zanimljiv intervju koji je dao bivšem suigraču Gerardu Piqueu, u sklopu 'Player's Tribune' medijske platforme.

U njemu je iskreno progovorio o najtežim danima u svom životu, kada mu je Čileanac Zuniga divljačkim startom ozlijedio kralježnicu tijekom SP-a 2014. godine i onemogućio mu daljnje igranje na svjetskoj nogometnoj smotri koja se odvijala u Brazilu.

'Ta ozljeda je bila moj najgori trenutak. Taj tjedan sam samo plakao, gledao sam kako mi mama i tada plaču. Obitelj i prijatelji, svi su bili tužni,' prisjetio se Neymar pa opisao što se događalo:

'Nisam na terenu mogao pomaknuti svoje noge. Doktor me pomaknuo, a ja sam plakao jer me previše boljelo, no nisam osjećao noge. Rekao mi je zatim u bolnici na stadionu da je dobra vijest što ću opet moći hodati, jer da se radilo o dva centimetra više u stranu, nogomet bi za mene završio.'

Brazil je na tom turniru izgubio u polufinalu od Njemačke s čak 7:1, a Neymaru je žao što nije bio dio toga.

'Radije bih izgubio 7:1 nego ostao ovako ozlijeđen,' zaključio je 222 milijuna eura vrijedan nogometaš.