traži se zamjena

Real oprostio Zidaneu, ali jedan igrač će skupo platiti debakl u El Clasicu!

27.12.2017 u 16:39

Bionic
Reading

Dnevnik Marca na temelju svojih izvora saznaje kako Zinedine Zidane još uvijek ima puno povjerenje predsjednika Florentina Pereza, no uprava Reala potpuno je razočarana Karimom Benzemom i već mu traži zamjenu...

Podsjetimo, u subotu je madridski klub doživio težak poraz u El Clasicu na Santiago Bernabeuu, a Barca je nakon trijumfa 3:0 otišla na ogromnih 14 bodova prednosti na ljestvici Primere.

  • +13
Primera, 17. kolo: Real M. - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Real se time praktički oprostio od obrane naslova španjolskog prvaka, a glasine su kružile kako se Zinedine Zidane nalazi na rubu otkaza, iako je s klubom osvojio dvije Lige prvaka u nizu, što nikad nikome nije uspjelo otkad je uveden današnji sustav elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Ipak, španjolska Marca koja je u svijetu najbolje informirani mediji kad je u pitanju kraljevski klub na temelju svojih izvora saznaje kako uprava i dalje podržava francuskog stručnjaka i sigurno će ga zadržati do kraja sezone, čak i u slučaju neuspjeha u Ligi prvaka protiv PSG-a.

No, jedan bi igrač mogao skupo platiti blamažu protiv Barcelone. Radi se o Karimu Benzemi koji je sada potpuno izgubio povjerenje uprave kluba.

Francuski 30-godišnji centralni napadač zabio je tek dva gola ove sezone, a iako ga Zidane brani i tvrdi da svojom igrom pomaže ostatku momčadi i ne mora nužno zabijati, čelni ljudi Reala s tim se ne slažu i već mu traže zamjenu tijekom zimskog prijelaznog roka. Neučinkovitost protiv Barcelone bila je previše za one koji vode klub i kod njih više kredita nema.

Marca tvrdi kako nakon El Clasica opasno visi i Marcelo, brazilski lijevi bek koji je u klubu već deset godina. Iako je bio jedan od najboljih igrača prošle sezone, u ovoj igra slabo, a ako se to nastavi klub će mu ubrzo početi tražiti zamjenika...