TRANSFER MEĐU VELIKANIMA

Neymar je prelomio, ima samo jedan klub u koji želi ako napušta PSG i to nije Barca

31.05.2023 u 13:28

Bionic
Reading

Neymar želi samo u Manchester United ukoliko će biti prisiljen napustiti PSG, ali taj prelazak ovisi i o potencijalnim novim vlasnicima engleskog premijerligaša

Brazilcu ugovor na Parku prinčeva traje do ljeta 2025. uz opciju produljenja na još jednu godinu, ali su ga nedavni žestoki prosvjedi ispred vlastitog doma navodno gurnuli prema izlaznim vratima. Prošlog ponedjeljka otkriveno je da je United započeo pregovore s Neymarom o senzacionalnom ljetnom prelasku, a Foot Mercato sada izvještava da je Old Trafford omiljena destinacija za 31-godišnjaka.

Smatra se da se Neymar želi pridružiti Unitedu samo ako odluči napustiti PSG. Odluka je potencijalni udarac drugim klubovima Premiershipa koji su u prošlosti iskazali interes za Brazilca - Chelsea, Newcastle, pa čak i Manchester City. Piše se da je Neymar već odbio transfer u Saudijsku Arabiju zbog svoje velike sklonosti Unitedu.

Međutim, kao i kod većine transfera ovog ljeta, sve ovisi o tome tko će preuzeti Manchester. Britanski milijarder Sir Jim Ratcliffe navodno vodi u utrci za kupnju engleskog velikana uz katarsku ponudu koju vodi šeik Jassim bin Hamad Al-Thani. Foot Mercato izvještava da bi Neymarov odnos s Katarom, ne samo preko sadašnjih vlasnika PSG-a, olakšao prelazak - ako se ponuda šeika Jassima pokaže dobitnom.

Ne može se isključiti ni ostanak u francuskoj prijestolnici, nakon što se Brazilac pojavio zajedno s Lionelom Messijem u klupskom videu koji promovira njihov novi domaći dres.