pripremne utakmice

Nevrijeme spasilo Igora Tudora i njegov Udinese težeg poraza; 'žuto-crni' nisu imali milosti

27.07.2019 u 21:04

Bionic
Reading

Igor Tudor je sa svojim Udineseom na pripremama u austrijskom Altachu gdje je odigrao pripremnu utakmicu s dortmundskom Borussijom. I nije se dobro proveo, ali imao je i 'sreće' jer je utakmica prekinuta zbog jake kiše i olujnog vjetra

Već u 6. minuti je Thorgan Hazard zabio za 1:0 nakon što je obrana Udinesea očajno loše reagirala u svom šesnaestercu. Već se tada jasno vidjela razlika u kvaliteti, a Igor Tudor mogao se samo nadati da 'žuto-crni' neće nagaziti 'do kraja'.

Ali, njemački doprvak nije imao milosti, već je 19. minuti bilo 2:0, a iz penala je zabio Mario Götze. Samo devet minuta kasnije Borussia je odigrala sjajnu akciju koju je na kraju golom okrunio Julian Weigl za 3:0

Pred kraj prvog poluvremena, u 44. minuti 'žuto-crni' su zabili i četvrti gol, a strijelac je bio Julian Brandt koji je iskoristio novu pogrešku nogometaša Udinesea i pogodio za 4:0.

U nastavku je Borussia 'povukla ručnu', a trener Lucien Favre je napravio i veliki broj izmjena pa njegova ekipa nije u drugom poluvremenu postigla niti jedan gol.

  • +10
Serie A, Udinese - Juventus Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Zato je to uspjelo nogometašima Igora Tudora koji su u 76. minuti zabili počasni gol, strijelac je bio Rolando Mandragora iz slobodnog udarca.

Utakmica je na kraju prekinuta u 82. minuti jer je zbog jake kiše i vjetra teren bio natopljen vodom te je glavni sudac odlučio kako se ne isplati riskirati jer ne postoji uvjeti za normalnu igru... 

Tudoru i njegovom Udineseu ovo je bio treći uzastponi poraz na pripremama, a Borussija je upisala četvrtu uzastopnu pobjedu u predsezoni.