ČUDOM PREŽIVIO

Nevjerojatna priča: Pas spasio život legendarnom nogometašu!

25.12.2016 u 09:37

Bionic
Reading

Bivši kamerunski nogometaš Rigobert Song uspješno se oporavlja nakon teškog moždanog udara i priznaje da vjerojatno ne bi preživio da njegov pas lajanjem nije uzbunio susjede...

Osebujni 40-godišnji bivši kamerunski nogometaš proživio je pravi horor posljednjih tjedana, nakon što je zbog teškog moždanog udara i izljeva krvi u mozak završio u dvodnevnoj komi.

Danas se Song ipak oporavlja, a to što je ostao živ proglašava 'čudom' i priznaje da se to možda i ne bi dogodilo da njegov pas lavežom nije uzbunio susjedstvo.

'Tlak mi je skočio i imao sam osjećaj da će mi glava eksplodirati. Sreća da sam se srušio bočno pa nisam progutao jezik. Moj pas je zatim počeo lajati i uzbunio najmodavca, da bi zatim prijatelj ušao unutra i pomogao mi,' prisjetio se Rigobert Song u intervjuu za francuski L'Equipe.

Liječnici su ga morali hitno operirati, no borba za njegov život bila je na kraju uspješna.

Song koji je nasupio za Kamerun u čak 137 utakmica igrao je tijekom karijere zajedno s Rogerom Millom kao i sa Samuelom Eto'om te osvojio olimpijsko zlato 2000. godine kao i dvaput afrički Kup nacija.