ŠTO ĆE REĆI NAVIJAČI?

Nevjerojatna informacija iz Italije; ako to u Juventusu traže od Mandžukića onda ih treba biti sram

09.12.2018 u 07:59

Bionic
Reading

Iz Italije dolazi nevjerojatna vijest vezana uz Marija Mandžukića (32) koja ako je istinita ne služi na čast ljudima u Juventusu

Hrvatski napadač igra svoju četvrtu sezonu u 'staroj dami'. U Super Marija su se zbog njegovog ratničkog stila zaljubili navijači, novinari i suigrači.

I ove sezone Mandžukić briljira u tandemu sa skupo plaćenom zvijezdom Cristianom Ronaldom, ali uz njegov status u klubu stalno se pojavljuju oprečne informacije.

Nije nikakva tajna da su u Juventusu zadovoljni sa onime što pruža bivši hrvatski reprezentativac, a spominjalo se čak i produljenje ugovora koji trenutačno traje do lipnja 2020, uz osjetno povećanje godišnje plaće koja je sada 3,5 milijuna eura neto.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U petak je Mandžukić svojim pogotkom srušio Inter (1:0), a zatim je Corriere dello Sport objavio pomalo nevjerojatnu vijest. Juventus bi Mandži na stol stavio produljenje ugovora, ali samo pod uvjetom da pristane na smanjenje plaće na tri milijuna eura, a razlika bi bila nadoknađena uz razne bonuse.

Zvuči nestvarno, ako je ovo istina onda je prava sramota da se u Juventusu tako odnose prema igraču koji je svaku utakmicu ostavljao srce na terenu, a da se pita navijače 'stare dame' tko od svih zaslužuje povišicu vjerujemo da bi većina rekla: 'Mandžukić'.