ZBILJA NEVJEROJATNO

Nevjerica u Barci: To se nije dogodilo više od deset godina!

25.09.2014 u 09:57

Bionic
Reading

Vjerovali ili ne, Barcelona protiv Malage nije uspjela uputiti niti jedan udarac u okvir gola, a španjolski mediji kažu da se to Kataloncima nije dogodilo niti jednom u posljednjih deset godina..

Bila je to jedna od najlošijih utakmica viđenih ove sezone, a momčad Luisa Enriquea nastavila je svoj niz bez primljenog pogotka, ali i doživjela prvi neuspjeh. U Malagi je dvoboj završio 0:0, no ono što je malotko očekivao ovaj je statistički podatak: Barcine zvijezde u 90 minuta nisu uputile niti jedan udarac u okvir.

Kako piše Marca, u posljednjih deset godina takav slučaj nije zabilježen, a taktičke zamisli dosad hvaljenog novog trenera pokazale su se nedovoljno dobrima, po prvi put ove sezone.

'Igrači nisu strojevi, morate shvatiti da igramo svaka tri dana i treba tražiti rješenja, poboljšati se i nastaviti tim putem,' izjavio je Luis Enrique pa dodao:

'Radi se i o protivniku. Igraju dvije ekipe, jedna pokušava biti nadmoćnija od druge. Ovaj put je protivnik bio nadmoćniji u nekim aspektima i to nas je koštalo. Rezultat je pošten. Nismo bili precizni u samoj završnici, nismo bili dovoljno borbeni, a Malaga je odigrala dobru utakmicu uz visok nivo borbenosti.'

Sljedeću utakmicu Barcelona igra u subotu kod kuće protiv Granade.