ispod svakog nivoa

Neviđena sramota na US Openu: Publika zbog Serene ponizila mladu šampionku

09.09.2018 u 09:50

Bionic
Reading

Naomi Osaka osvojila je prvu Grand Slam titulu u karijeri ove subote u New Yorku, a umjesto da je zbog toga nagradi, publika ju je izviždala, što je zakuhala Serena Williams koja je tijekom meča vodila rat sa sucem Carlosom Ramosom...

Ljubitelji tenisa svjedočili su razočaravajućim scenama u finalu US Opena. Meč za titulu upropastila je Serena Williams koja je vodila rat s glavnim sucem Carlosom Ramosom pa ga nazvala lopovom i na kraju zaradila kaznu oduzetog gema, kod vodstva 6-2,4-3 za Naomi Osaku.

  • +3
US Open, finale: Osaka - S. Williams Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Scene urlanja, plača i histerije koje su uslijedile nisu izbacile 20-godišnju Japanku iz takta koja je uspjela dovršiti meč, ali dodjela pehara pretvorila se u neviđenu sramotu.

Naime, američka publika stala je uz Serenu u njezinom ratu protiv cijelog svijeta i izviždala je Osaku koja se rasplakala.

Tada je Williams morala uzeti mikrofon u ruke i zamoliti navijače da se lijepo ponašaju, a svoju bitku je nastavila na presici gdje je suca optužila za ni manje ni više nego seksizam.

'Serena je prešla granicu i oduzela Naomi koja je bila bolja i snažnija u ovom meču radost najvažnije pobjede u životu. Tužno je bilo gledati je kako plače kao da je izgubila meč,' komentar je ove situacije kolegice tenisačice Jelene Vesnine.

U svakom slučaju, jedno od najružnijih finala u povijesti US Opena...