nezadovoljni digli glas

Nepotrebna utakmica učinila svoje: Transparenti kontra HNS-a u SAD-u!

27.05.2017 u 18:55

Bionic
Reading

Utakmica Hrvatska i Meksika u kojoj naša reprezentacija nema na rasplaganju najbolje nogometaše izazvala je mnogo kritika, a na licu mjesta u Los Angelesu pojavili su se i transparenti protiv HNS-a...

Podsjetimo, naša izabrana vrsta s tek nekoliko standardnih reprezentativaca igra ove nedjelje u ranim jutarnjim satima prijateljsku utakmicu protiv Meksika koju je dogovorio predsjednik HNS-a Davor Šuker iz financijskih motiva.

Nakon poraza 0:3 u gostima kod Estonije u dvoboju koji našima nije trebao, radi se o još jednoj utakmici koja izaziva brojne kritike, jer Čačić ima na raspolaganju tek Čopa, Jedvaja i Lovru Kalinića od igrača koje je i prije znao koristiti, a ne samo što nije mogao računati na hrvatske zvijezde najuglednih europskih klubova, već ni na one iz Rijeke i Dinama koji igraju finale Kupa sljedećeg tjedna.

Da kritičara ima i u Los Angelesu, a hrvatski iseljenici poslali su hrvatskim medijima nekoliko fotografija transparenata kontra HNS-a koji nazivaju čelnike našeg nogometa mafijom. Radi se o grupi nezadovoljnika iz Torcide San Pedro.

Kako god, utakmica će biti odigrana, a čelnici HNS-a već su pokazali da ih kritike javnosti pretjerano ne diraju pa neće ni ove posljednje...