HOĆE LI SE UOPĆE IGRATI?

Neočekivani problem uoči okršaja Italije i Hrvatske!

16.11.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Reprezentacije Italije i Hrvatske trebale bi u nedjelju s početkom u 20.45h započeti svoj kvalifikacijski dvoboj na San Siru, no još nije sto posto sigurno hoće li se on uopće odigrati, s obzirom na kišne oluje koje su nanijele štetu terenu, a oborine se očekuju i u terminu susreta...

Dvoboj protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta, aktualnog viceprvaka Europe dugo smo iščekivali, no zasad nije sto posto sigurno hoće li se on moći održati, s obzirom na vremenske uvjete koji su izrazito nepovoljni posljednjih dana.

Naime, kiša je snažno padala te je nanijela određenu štetu travnjaku na San Siru što bi sigurno moglo utjecati na igru. Što je najgore, vremenska prognoza kaže da bi se to moglo nastaviti tijekom nedjelje, uz snažni intenzitet u kasnijim satima.

Kako izgleda San Siro tijekom nedavne kišne oluje, pogledajte ovdje

'Održan je organizacijski sastanak na San Siru i za sada odigravanje večerašnje utakmice nije upitno. Pratit ćemo i dalje situaciju,' obavještava HNS putem Twittera.

Nama se tek ostaje nadati kako će se nebo smilovati, a ovaj dvoboj u kojem Hrvatska iznimno dobro kotira prema mišljenju stručnjaka ipak biti održan...