preporuka iz međugorja

Neočekivani preokret u Dinamu; umjesto Igora Jovičevića na klupu 'fakina' dolazi legenda kluba

19.04.2020 u 19:43

Bionic
Reading

Još u četvrtak član Uprave maksimirskog kluba Krešimir Antolić najavio da je Igor Jovičević najozbiljniji i jedini kandidat za klupu Dinama, a nagađalo se da bi ga na klupi Dinama II mogao zamijeniti Igor Prelec

Prema pisanju Večernjeg lista, Igor Jovičević dolazi na mjesto trenera A momčadi, na kojem je do četvrtka sjedio Nenad Bjelica.

No, prema istom izvoru, umjesto Igora Preleca, Dinamo II, ili kako ovoj generaciji tepaju 'fakini', trebao bi preuzeti 46-godišnji Goce Sedloski, bivši igrač 'modrih' i reprezentativac Sjeverne Makedonije.

Isti izvor tvrdi kako je ta ideja rođena u Međugorju, gdje trenutno boravi savjetnik kluba Zdravko Mamić, nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba.

Sedloski je, dakle, prva opcija za Dinamovu B momčad, iz nekoliko razloga. Njegova prednost u odnosu na Ivana Preleca je što može i želi odmah doći u Dinamo, jer je slobodan, dok Prelec ipak želi prvo završiti posao u Istri 1961. Goce je, u usporedbi s Prelecom, svakako i iskusniji jer iza sebe ima već četiri klupska angažmana, i tri trofeja, sva tri s Vardarom; Superkup iz 2015., te naslove prvaka iz 2016. i 2017. godine.

S najtrofejnijim makedonskim klubom bio je Dinamov suparnik u 2. pretkolu Lige prvaka 2016. godine, pa iako je Vardar bio poražen u obje utakmice (1:2, 2:3), ostavio je vrlo dobar dojam.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.