nova opcija na stolu

Neočekivan transfer Nikole Vlašića; West Ham nudi Hrvata, a Torino će dobro zaraditi

07.07.2023 u 14:23

Bionic
Reading

Talijanska La Stampa ovog petka piše kako je engleski premierligaš West Ham ponudio Torinu oko 20 milijuna eura i hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikolu Vlašića za Perra Schuursa

Prošle sezone Vlašić je kao posuđeni igrač West Hama boravio u Serie A, u Torinu te se odlično snašao u momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić. Postigao je ukupno pet pogodaka te upisao osam asistencija, a nakon svega je itekako zainteresiran da karijeru nastavi u Torinu.

West Ham je za otkup njegovog ugovora tražio 13 milijuna eura, a Torino je nudio deset. No, sada se, piše La Stampa, pojavila nova mogućnost koja se čini i prilično realnom. West Ham je zainteresiran za 23-godišnjeg nizozemskog obrambenog igrača Perra Schuursa te su spremni ponuditi oko 20 milijuna eura i Nikolu Vlašića.

Stoga je ovo pomalo neočekivan rasplet jer ispada kako bi Torino, koji silno želi Vlašića, dobiti Hrvata i još jako dobro zaraditi. Očito trener Jurić ima ideju kako da u obrani nadomjesto mogući odlazak Schuursa.

Torino je za Schuursa već dobivao jake ponude od Napolija i Liverpoola te ih je zasad odbojao, ali ovo je i Torinu šansa koju bi mogao zgrabiti. La Stampa navodi kako bi idući dani mogli razjasniti situaciju oko ove razmjene.

Schuurs je prošle godine došao u Torino iz Ajaxa te je prošle sezone igrao vrlo dobro u sastavu koji je na kraju zauzeo deseto mjesto na ljestvici Serie A.