ŠOK ZA ŠOKOM

Nenad Bjelica se oglasio o kazni Uefe, a zatim novom lošom vijesti uzdrmao sve navijače Dinama

01.03.2019 u 17:44

Bionic
Reading

Dinamo u prvoj utakmici osmine finala dočekuje Benficu (četvrtak - 7.03, Arenasport 1 – 18.55), a hrvatski prvak doživljava udarac za udarcem

Hrvatski prvak igrat će pred rasprodanim Maksimirom (osim Juga gdje su gostujući navijači), atmosfera u svlačionici je bila sjajna, ali pokvarile su je loše vijesti u petak.

Prvo se saznalo da je zbog ozljede kapetan Arijan Ademi izgubljen za obje utakmice s portugalskom momčadi, a uskoro je iz Uefe stigla informacija da je Nenad Bjelica suspendiran na jednu utakmicu zbog isključenja protiv Viktorije Plzen.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Nažalost, tu nije bio kraj nedaćama za Dinamo, jer je definitivno za ogled s Benficom otpao još jedan važan igrač – Izet Hajrović.

'Hajrović za prvu utakmicu sigurno neće biti spreman, vidjet ćemo što će biti za drugu', otkrio je nove vijesti iz kluba Bjelica te dodao:

'Što se Ademija tiče, njega nema za obje, ide na operaciju. Nema smisla igrati s takvim bolovima. Imamo igrače koji su pokazali da se na njih može računati.'

  • +31
Europska liga, uzvratna utakmica, Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Dinama pričao je i o svojoj kazni...

'Ne kajem se. Kazna je opravdana, morao sam bolje kontrolirati emocije. Velik je bio ulog i izdale su me emocije. Ne možete neke stvari kontrolirati u životu. Siguran sam da će moji asistenti vrhunski odraditi posao.'

Izvor: Društvene mreže