KAKO MU JE CIJENA NARASLA...

Nema više tajni; poznato koliko Borussia Dortmund traži za svoju veliku zvijezdu; taj 'sitniš' spremna su isplatiti dva velikana

06.03.2020 u 08:04

Bionic
Reading

Opet se zakuhalo oko engleskog ofenzivca Jadona Sancha koji nosi dres dortmundske Borussije. Njemački prvoligaš zna za koji iznos bi prodao svoju veliku zvijezdu

Erling Haaland stigao je u 'žuto-crne' i zabija kao lud, ali u ovom bundesligašu od kolovoza 2017. igra još jedan veliki talent – Jadon Sancho koji je u transferu od oko osam milijuna eura došao iz Manchester Cityja.

Engleski reprezentativac je eksplodirao u novom okruženju i svojim atraktivnim igrama i potezima privukao pozornost drugih velikana, ali mu je cijela narasla za više od deset puta od iznosa za koji ga je Borussia kupila.

Njegovi bivši poslodavci u Manchester Cityju sigurno se danas lupaju po glavi zbog prodaje tavog igrača koji je u njihovom omladinskom pogonu pokazivao kakav je talent, ali za njega nije bilo prilike među velikim dečkima.

Sreću, je potražio u Borussiji, a sada bi se Sancho volio vratiti u domovinu i to ne skriva.

U Borussiji su svjesni da nije pametno imati nezadovoljnog igrača u svlačionici, a pošto u svojim redovima imaju i Haalanda lakše će preboljeti odlazak mladog Engleza.

  • +5
Bundesliga, Borussia Dortmund – Freiburg Izvor: Profimedia / Autor: Ina FASSBENDER / AFP / Profimedia

Naravno, ne namjeravaju ga pustiti besplatno nego skupo naplatiti njegov transfer, a u igri su dva kluba – Manchester United i Chelsea. Strani mediji saznaju da u Borussiji žele 'sitniš' – 140 milijuna eura i da ne misle uzeti ni cent manje.

Bez obzira na cijenu oba velikana su zagrijana za Sancha kojem bi morali platiti i oko 12 milijuna eura godišnje plaće.