DO 2018. GODINE

Nema brige za Milan: 'Il Faraone' produžio ugovor

28.02.2013 u 17:38

Bionic
Reading

Talijanski nogometni klub Milan riješio je sve svoje napadačke brige za sljedeće četiri, odnosno pet godina. Produljenje s klubom potpisao je Stephan El Shaarawy

Nakon što je posljednjeg dana prijelaznog roka (31. siječanj ove godine) u klub doveden talijanski reprezentativac Mario Balotelli (potpisao do ljeta 2017. godine), s talijanskim je gigantom ugovor produljio talentirani Stephan El Shaarawy

Iako je njegov sada već bivši ugovor vrijedio do ljeta 2017. godine, razlog produljenja s El Shaarawyjem već sada su poboljšani financijski uvjeti, a vrlo vjerojatno i otkupna klauzla. Naime, mladi 20-godišnji Talijan zainteresirao je mnoge europske velikane ove sezone, nakon što je u 25 utakmica talijanskog prvenstva postigao 16 pogodaka, tako da je Milan ovim potezom vjerojatno osigurao njegovu budućnost u gradu mode.

Milan nije želio otkrivati nikakve detalje novog ugovora, ali pretpostavlja se da su dosadašnja godišnja primanja od 800 tisuća eura znatno, znatno povećana.

Podsjetimo i da je Milan u sjajnoj poziciji da izbori četvrtfinale Lige prvaka i to nakon što su ga uslijed ždrijeba svi otpisali. Momčad Massimiliana Allegrija slavila je u prvoj utakmici osmine finala na San Siru protiv moćne Barcelone s 2-0.