NA TRENINGU

Nedavno je otišao iz Dinama, s dva gola pokazao klasu, a onda doživio tešku ozljedu

21.02.2024 u 16:38

Bionic
Reading

Antonio Marin, nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama koji je u zimskom prijelaznom roku pojačao ljubljansku Olimpiju, teško je ozlijedio desno koljeno i morat će dugo izbivati s travnjaka, objavio je u srijedu slovenski prvoligaš

Marin je ozlijedio koljeno u zadnjim sekundama treninga, koji su Olimpijini nogometaši održali na pomoćnom igralištu stadiona Stožice. Marin je uz glasan krik završio na travnjaku i uhvatio se za desno koljeno, a brojni pregledi koje je nakon toga prošao, potvrdili su da se radi o najgorem mogućem ishodu.

"Antoniju Marinu je popucao prednji križni ligament. U svijetu nogometa takva ozljeda povlači za sobom dugotrajno izbivanje s travnjaka, a višemjesečni oporavak će zahtijevati ogromno strpljenje. Datum potrebnog operativnog zahvata još nije potvrđen, ali nema sumnje da ćemo u NK Olimpiji biti čvrsto uz igrača u zahtjevnom razdoblju i da ćemo mu na putu povratka u natjecateljski ritam nuditi svu potrebnu podršku", priopćili su iz ljubljanskog kluba na svom službenom mrežnom portalu (nkolimpija.si).

Otkako je 17. siječnja ove godine potpisao ugovor sa "Zmajčekima" do kraja kalendarske 2026., 23-godišnji Zagrepčanin je za svoj novi klub odigrao dvije prvenstvene utakmice, a u posljednjoj, odigranoj 17. veljače na gostovanju kod Radomlja, postigao je dva pogotka u pobjedi Olimpije 3-1.

Osim za matični klub Dinamo, Marin je igrao za Lokomotivu, Šibenik i Rijeku u Hrvatskoj, a jednu sezonu je proveo i na posudbi u Monzi koja je tada igrala u talijanskoj Serie B.

Igrao je za sve mlađe reprezentativne selekcije Hrvatske.

Standings provided by Sofascore