DVOJBA U ATLETICU

Neće valjda Simeone rastužiti Šimu Vrsaljka za rođendan?

10.01.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko ovog utorka slavi svoj 25. rođendan, na dan kad Atletico dočekuje Las Palmas u Kupu kralja. Hoće li mu Diego Simeone pokloniti mjesto prvotimca ili će ga kazniti klupom zbog nešto slabijeg nastupa u zadnjem susretu protiv Eibara?

Naš veznjak dočekao je svoj rođendan nakon što se prethodnih tjedana uspješno nametnuo treneru Simeoneu koji ga je počeo gurati u prvu momčad, prvo zajedno s Juanfranom na desnoj strani, a onda u subotu i samostalno sa Španjolcem na klupi.

No, njegov nastup protiv Eibara u posljednjem kolu Primere bio je vrlo slab, a španjolski mediji otišli su toliko daleko da su igru Šime Vrsaljka proglasili užasnom

Zbog toga je otvoreno pitanje što će Diego Simeone sada odlučiti: nastaviti vjerovati Vrsaljku na poziciji desnog beka ili vratiti u momčad iskusnog Juanfrana, miljenika navijača? Tu je naravno i kompromisno rješenje guranja Španjolca prema naprijed pa da igraju obojica, ali argentinski strateg najavio je da tako ne mogu igrati u svakoj utakmici.

Baš ovog utorka, na Vrsaljkov 25. rođendan na rasporedu je uzvratna utakmica osmine finala Kupa kralja između Atletica i Las Palmasa. Prije tjedan dana protiv istog protivnika Šime je odlično odigrao i sudjelovao kod oba pogotka. Hoće li mu Simeone pokloniti zbog toga novu minutažu u udarnoj postavi ili ipak slijedi kazna zbog slabog nastupa protiv Eibara?