HUMANITARNI KARAKTER

Ne propustite borilački spektakl u Zagrebu; impresivna imena

06.10.2016 u 16:34

Bionic
Reading

Zagreb je ovog vikenda domaćin jedinstvenog borilačkog spektakla. Osmo će izdanje Bilić-Erić Security Fight Nighta u subotu od 20 sati u Športskoj dvorani Dubrava okupiti impresivna imena domaće i regionalne borilačke scene. Očekuje nas devet borbi, pet u MMA i četiri u kickboxing konkurenciji

Najveće ime ove priredbe je borac Luka Jelčić, trening partner i suborac UFC prvaka Conora McGregora. Luka je prvak Total Extreme Fighting promocije u lakoj kategoriji, a član je SBG-a, slavnog irskog kluba u kojem trenira s trenutno najpoznatijim svjetskim MMA borcem, Conorom McGregorom.

U rodnom Zagrebu, Luka će se suočiti s Bugarom Krasimirom Stanevom, trenutno neporaženim u profesionalnoj karijeri.

U MMA konkurenciji na Bilić-Erić Fight Nightu očekuje nas još i dvoboji Pleurata Smajlija, člana zagrebačkog American Top Teama, i Bugara Jivka Stoimeniva te miljenika domaće publike Tadije Majića i opasnog mađarskog udarača Laszlo Szogyegnyi. Domaću publiku najviše će oduševiti mečevi dva domaća dečka iz Dubrave, Nikola Dučkić koji će se u debiju sučeliti s Đanijem Barbirom, dok će Luka Čurković ući u ring s Nemanjom Milačkovićem.

Kickboxing konkurencija donijet će četiri vrlo kvalitetna dvoboja. Opatijac Ivan Stanić ukrstit će rukavice sa Srbinom Nikolom Noveskim u kategoriji do 91 kg, a iskusni veteran Igor Mihaljević sukobit će se s Pazinjaninom Seanom Šturbeljom. Očekuje nas i meč velikih nada regionalnog kickboxa, Banjalučanina Čede Pantića i Zagrepčanina Adama Blauhorna. Glavnu, i posljednju borbu večeri odradit će Zoran Majkić i Josip Perica, borci čije iskustvo jamči pravi spektakl i vrhunski kickbox.

Nakon tri godine stanke, Bilić-Erić Security Fight Night vraća spektakl borilačkog sporta u Zagreb. Ove godine, priredba ima potpuno humanitarni karakter. Skupljat će se sredstva za teško bolesnu devetogodišnju djevojčicu Lorenu Akrap, a ulaz na priredbu je besplatan.

Na Bilić-Erić Security Fight Night priredbama etablirali su se mnogi poznati domaći i regionalni borci, a ljubitelji borilačkih sportova ni ove godine neće biti razočarani. Izvrsna imena domaće i regionalne MMA i kickboxing scene jamče spektakl koji se ne smije propustiti.

MMA:

1. Luka Jelčić (CRO) vs. Krasimir Stanev (BUL), -72kg
2. Tadija Majić (CRO) vs. Laszlo Szogyenyi (HUN), -77kg
3. Pleurat Smajli (CRO) vs. Jivko Stoimenov (BUL), -77kg
4. Luka Čurković (CRO) vs. Nemanja Milaković (BiH), -77kg
5. Nikola Dučkić (CRO) vs. Đani Barbir (CRO), -84kg

Kickboxing:

6. Zoran Majkić (CRO) vs. Josip Perica (CRO), -93kg
7. Igor Mihaljević (CRO) vs. Sean Šturbelj (CRO), HW
8. Ivan Stanić (CRO) vs. Nikola Noveski (SER), -91kg
9. Čedo Pantić (BiH) vs. Adam Blauhorn (CRO), -70kg