BAŠ JE BOLNO

Ne pamtimo kada je netko tako 'pokopao' Josea Mourinha; kontroverzni Portugalac na ovo nema nikakav odgovor

Bionic
Reading

Francuski izbornik Didier Deschamps 'pokopao' je Josea Mourinha i to na način na koji kontroverzni Portugalac sigurno nema odgovor

Jose Mourinho je u jednoj od svojih analiza uoči Eura za The Sun izjavio da je Francuska za njega najbolja reprezentacija.

'Ne vidim im nikakvu slabost. Ako bih morao izabrati reprezentaciju koja će pobijediti, rekao bih to za nju, jer je to fantastična skupina igrača. Moraju osvojiti Euro, jer bi osim toga sve ostalo bio neuspjeh', izabrao je svog favorita Mourinho.

No stavljanje takvog pritiska na Francusku, da je sve osim titule neuspjeh, nije se svidio izborniku 'Galskih pijetlova' Didieru Deschampsu koji je gospodski pokopao novog trenera Rome.

'I ja sam isto mislio o njegovoj momčadi iz Tottenhama, ali na kraju se to nije dogodilo', rekao je Deschamps i tako podsjetio da je Mourinho morao napustiti londonski klub nakon niza loših rezultata u prvenstvu i Europi.

'Da, mi smo favoriti zbog statusa svjetskih prvaka. To nije pritisak, to je stvarnost, nećemo bježati od rasprave o prisutnosti Francuske među favoritima ovog Eura', dodao je Deschamps.