KRITIKE SE NASTAVLJAJU

'Nažalost, ovo i dalje nije Ivan Rakitić iz prošlih sezona!'

08.02.2017 u 09:40

Bionic
Reading

Dnevnik Sport ponovo je dao prilično nisku ocjenu nastupa Ivana Rakitića ovog utorka u dvoboju protiv Atletica te zaključuje da se nastavljaju njegove igre koje nisu na razini prethodnih sezona...

Hrvatski 28-godišnji veznjak u jednoj od ključnih utakmica Barcine sezone započeo je od prve minute protiv Atletica ovog utorka, a zamijenjen je u 72. kada je morao mjesta na terenu napraviti za Andersa Iniestu.

Barcelona se u ovom dvoboju remijem 1:1 na Camp Nouu provukla u finale Kupa kralja, a mnogi igrači nisu dobili zadovoljavajuće ocjene, uključujući i Ivana Rakitića.

'Pojavio se na terenu pun želje, ali suigrači mu nisu mnogo pomagali. Nažalost, samo je nastavio istim putem kao u prethodnim utakmicama. U drugom dijelu igrao je nešto važniju ulogu, ali to i dalje nije Ivan iz prošlih sezona, kada je bio jedan od ključnih igrača,' stoji u komentaru dnevnika Sport koji je blizak Barceloni i nakon svake utakmice daje ocjene njezinim igračima.

Rakitiću ipak ostaje utjeha da ga Luis Enrique ovaj put nije prvog zamijenio, već posljednjeg te da je čini se uspio vratiti povjerenje trenera koji ga u posljednje vrijeme sve više koristi...