brutalan odgovor

Navijači Juventusa provocirali Mourinha, a on im mrtav hladan pokazao tri prsta

24.10.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Manchester United je pred svojim navijačima u 3. kolu Ligi prvaka izgubio od Juventusa 1:0. Utakmicu je obilježio povratak Cristiana Ronalda na Old Trafford, ali i obračun Josea Mourinha s gostujućim navijačima...

Na Old Traffordu se našlo nešto više od 4000 navijača Juventusa koji su došli podržati svoje ljubimce na utakmici s Unitedom. I bili su Talijani poprilično glasni, a praktički cijelu utakmicu nisu prestajali s vrijeđanjem Josea Mourinha. Sve izgovoreno nije dostojno prepričavanja u javnosti, a Portugalac je izdržao sve udare s tribina gotovo do samog kraja utakmice.

No, u 90. minuti je 'pukao' i na originalan, ali sebi svojstven način, utišao navijače 'stare dame'. U jednom je trenutku, s ledenim izrazom na licu, podigao tri prsta prema tribini na kojoj su se nalazili navijači Juventusa.

U tom je trenutku, bez obzira na pobjedu talijanske momčadi, zavladao muk. Naravno, zna Mourinho kako se obračunati s nepristojnim i agresivnim likovima. Pa makar ih bilo i 4000 na tribini. Naime, ta su tri prsta predstavljala 'tripletu', onu iz 2010. godine kad je Mourinho vodio milanski Inter od kada i traje 'rat' s navijačima Juventusa.

  • +2
Manchester United - Juventus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PETER POWELL / EPA

Portugalac je tada na klupi 'nerazzurra' osvojio prvenstvo, Kup i - Ligu prvaka. A Juventus u povijesti nikada nije uspio uzeti trostruku krunu... I to je najveći udarac za sve navijače torinske momčadi. Zna to i Mourinho, pa je s ponosom pokazao 'tricu'.

'Bio je to moj odgovor. Očigledno je da me ne vole', kazao je Mourinho nakon utakmice i dodao:

'Jasno je da je za njih najteži trenutak ta Interova trostruka kruna. Lijepo je to znati...', zaključio je uz osmijeh Mourinho.