VELIKAN PRED PONOROM

Navijači Torina: Kradu nam, uzvratimo im

25.05.2009 u 21:20

Bionic
Reading

Četvrti najuspješniji klub u talijanskoj nogometnoj povijesti na rubu je ispadanja u drugu ligu. Sedmerostruke prvake i peterostruke pobjednike kupa slomio je poraz od Genoe i navijački bunt buja iz sata u sat

Iako je situaciju imao čvrsto u svojim rukama, popularni Toro više ne ovisi sam o sebi i, realno, vjerojatno će preseliti u Seriju B. Navijači smatraju da su suci odradili posao i da su njihovi ljubimci žrtve zavjere.

'Kako su kraljevi nogometa već odlučili da nas pošalju u niži rang, uzvratimo najradikalnijom legalnom metodom. Želimo da protiv Rome u nedjelju na teren istrče igrači iz omladinskog pogona', piše u SMS poruci koja se poput požara proširila Torinom uz zaključak:

'Mogu nas izbaciti, ali ne mogu se ismijavati s nama, mi smo Torino', prenosi Goal.com.

Predsjednik kluba Urbano Cairo nije se očitovao o neobičnom navijačkom prijedlogu, ali je odapeo strelicu prema izravnom konkurentu:

'Ne razumijem zašto u Bologni već slave, kao da već znaju rezultat posljednjeg kola s Catanijom.'

Kolo prije kraja Torino i Bologna su bodovno izjednačeni, no Bologna ima prednost zbog međusobnog omjera. Dakle, ako Bologna u zadnjem kolu pobijedi, Torino je drugoligaš. Ako ne, nekada slavnom Torinu ukazat će se slamka spasa.