sve za voljeni klub

Navijači su oduševljeni nakon što je objavljeno koliko će Adama Traore zarađivati na Nou Campu; odbio je deset puta bolju ponudu...

01.02.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Adama Traore (26) vratio se u Barcelonu te će do kraja sezone igrati na posudbi, a Barca će ga nakon toga moći otkupiti od Wolverhamptona za 30 milijuna eura

Korpulentni Adama Traore (26) je 'dijete' Barcelone, no na Nou Campu nisu prepoznali njegov talent. Zato je Traore 2015. godine uz odštetu od samo pet milijuna eura otišao u Englesku gdje je prvo igrao za Aston Villu, potom za Middlesbrough te od 2018. godine za Wolverhampton.

Sada se vratio na Nou Camp, do kraja sezone će biti na posudbi, a potom ga Barcelona može otkupiti od W'hamptona za 30 milijuna eura.

A pravo je oduševljenje među navijačima Barcelone zavladalo nakon što su španjolski mediji objavili koliko će Traore zarađivati na Nou Campu.

Prije svega treba znati da je Traore imao dvije fantastične ponude - Tottenham mu je nudio 120.000 eura tjedne plašće, a Newcastle čak 150.000 eura na tjedan! No, Traore se pod svaku cijenu želio vratiti u Barcelonu te je pristao igrati doslovno za sitniš...

Zato je spremno prihvatio ponudu Barcelone gdje će zarađivati tek 15.000 eura na tjedan samo kako bi igrao za klub u kojem je ponikao.

Tom je odlukom automatski 'kupio' navijače koji su oduševljeni njegovom 'žrtvom' u trenucima kad je klub u izuzetno teškom financijskom stanju.