obožavaju ga

Navijači Reala ostaju vjerni samo Luki Modriću: Evo još jedne potvrde!

10.12.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Najveće zvijezde Reala poput Ronalda, Balea i Benzeme nerijetko doživljavaju zvižduke s tribine, no Luki Modriću to se ne može dogoditi, a protiv Seville je s terena ispraćen s ovacijama...

U ovogodišnjoj anketi dnevnika Marce navijači Reala upravo su našeg 32-godišnjeg veznjaka proglasili najboljim igračem svoje momčadi, a ne Cristiana Ronalda koji je osvojio Zlatnu loptu, a postao je i Fifin te Uefin nogometaš godine.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL

Kad je u pitanju Santiago Bernabeuu, kriteriji su malo drukčiji i nije dovoljno samo zabijati golove i rješavati svojim potezima utakmice, već je važno i ponašanje igrača na terenu, a prije svega zalaganje.

Baš zbog toga Ronaldo, Benzema i Bale već su okusili zvižduke s tribina madridskog stadiona, a jednom prilikom čak i naš Mateo Kovačić kad je imao loš dan, no nešto slično ne može se dogoditi Luki Modriću.

Njemu su uvijek namijenjene ovacije stadiona, a to se dogodilo i ove subote tijekom pobjede 5:0 protiv Seville, kada je napustio igru u 71. minuti uz pljesak zadovoljnih navijača...