SVI BIJESNI NA BRAZILCA

Navijači Reala našli glavnog krivca: Ti vrijediš 30 milijuna eura!?

24.11.2015 u 09:40

Bionic
Reading

Brazilski desni bek Danilo po mišljenju navijača Reala najveće je razočaranje uvodnog dijela sezone, a španjolska Marca se pita je li visoka cijena koju je madridski klub platio za njega prevelik teret...

Mladi 24-godišnji defanzivac doživio je u El Clasicu ono što nijedan igrač ne želi doživjeti: glasne zvižduke vlastitih navijača. Anketa nakon utakmice provedena među fanovima Reala od strane Marca također je pokazala kako ih je upravo Danilo najviše razočarao u susretu s Barcelonom, iako su i mnogi drugi podbacili u ovom susretu.

Bivši nogometaš Porta pod velikim je pritiskom. Doveden je za 30 milijuna eura u 'kraljevski klub' i bio jedan od najvećih transfera Reala u posljednjem prijelaznom roku, no nije ni sjena samog sebe iz portugalskih dana.

Navijači silom žele da Benitez pošalje Danila na klupu, a u igru ubaci Carvajala, 23-godišnjeg Španjolca u kojem vide puno veći potencijal. Optužuju Rafu da gura Brazilca u momčad samo da bi opravdao uložene milijune.

S obzirom na težak udarac u subotu, poraz 0:4 od Barcelone, tvrdoglavi strateg Reala mogao bi zaista i popustiti te uvesti neke promjene u sastavu. Osim Danila, tu su još Bale koji nije zabio od kolovoza te trenutno izgubljeni Benzema i Kroos koji bi se prema mišljenju navijača trebali bojati za svoje mjesto. Susret protiv Šahtara u srijedu pokazat će hoće li Rafa nastaviti po starom ili će zapuhati novi vjetrovi...