SVE ZA KLUB

Navijači priznali: Pričali smo sa Mamićem!

16.07.2011 u 13:53

Bionic
Reading

Već dugo je velik jaz između navijača Dinama i uprave kluba. Poznato je da najzagriženije pristaše 'modre' boje ne dolaze na utakmice. No, nešto se događa po tom pitanju. Navijači su potvrdili da su razgovarali s čelnicima

Udruga navijača Dinama, Klub navijača BBB i Inicijativa zajedno za Dinamo potvrdili su da su razgovarali s Upravom kluba, a poslali su i priopćenje koje donosimo u cijelosti:

'S obzirom na napise koji su se pojavili u medijima, obavještavamo javnost, a prije svega svoje članove i članove NK Dinamo, kako je Uprava našeg kluba zaista uspostavila kontakt s niže potpisanima, prije početka Euro pohoda, i da je zaista dogovoreno osnivanje radne skupine.

Cilj i zadatak je pronaći način kako osigurati prava SVIH članova NK Dinamo (nikako samo 'nekik') da biraju i budu birani u tijela kluba. Također dužni smo ispraviti navod i često ponavljanu zabludu kako Bad Blue Boysi ili članovi inicijative žele sudjelovati u radu ili svakodnevnom poslovanju kluba. O tome se nije razgovaralo, niti će se razgovarati.

Želimo isključivo da se SVIM ČLANOVIMA NK Dinamo osigura mogućnost da
IZABERU ljude i tijela koja upravljaju klubom, kao i ostala zakonska članska prava. Naša mjesta su na stadionu, ne u foteljama.

Smatramo da niti jedan član Dinama nije manje vrijedan, sposoban ili zreo od člana Hajduka. Pa ni Schalkea, Barcelone, Reala ili Brage. I zaslužuje pravo na IZBORE.

Što se bojkota utakmica tiče, on se nastavlja dok BBB na svom internom sastanku ne odluče drugačije.

S nadom u što brži završetak dijaloga zaključcima koji će osigurati zakonska prava članova, pozivamo sve navijače NK Dinamo da se učlane u klub jer će samo na taj način moći ostvariti svoja prava. '

S poštovanjem:

Uduga navijača Dinama
Klub navijača BBB
GI Zajedno za Dinamo