tisuću hrvata na stadionu

Navijači na Islandu s porukom od koje se čelnicima HNS-a diže kosa na glavi!

11.06.2017 u 13:39

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom jedan je od najvažnijih dvoboja u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine. Pobijedi li Hrvatska večeras selekciju Islanda, plasman je gotovo osiguran, dok u slučaju poraza stvari postaju znatno teže

Večeras od 20.45 sati po srednjeeuropskom vremenu, Hrvatska će na stadionu Laugardalsvöllur u Reykjaviku igrati protiv domaćina, Islanda.

Iako utakmica stiže u, Hrvatskoj nezgodnom i neugodnom terminu, na kraju sezone kada su igrači iscrpljeni i umorni od kluspkih obveza, Čačićevi izabranici obećali su dati svoj maksimum i kući se vratiti s tri boda. A uspiju li u tom naumu, Hrvatska bi već sada mogla razmišljati o plasmanu na SP u rusiju sljedeće godine.

Preostala dva ishoda sve bi zakomplicirala, pa o njima nećemo ni razmišljati.

Inače, na Islandu se očekuju oko tisuću hrvatskih navijača, a kako je izjavio Miroslav Marković, HNS-ov povjerenik za sigurnost - na stadionu se ne očekuju neredi. Prvestveno jer je Island prilično udaljen (op.a zračne linije više od 3000 kilometara), samim time i dolazak do njega je vrlo skup.

No, da će se s tribina čuti povici kontra HNS-a, Davora Šukera i Zdravka Mamića potvrđuje i fotografija s Islanda odnosno poruka s trasparenta kojeg su izvjesili navijači nezadovoljni stanjem u hrvatskom nogometu.

'Od mora ljubavi, ostala je samo sol'.. jasno aludirajući da im je ovakav način upravljanja HNS-om oduzeo najveću ljubav.

Inače, cijelom ovom događaju prethodio je i burni tjedan na Braču, gdje je prvo fizički napadnut Zdravko Mamić, a jučer verbalno i krajnje drsko Janica Kostelić.