sačekuša pred stadionom

Navijači Milana izvukli Donnarummu iz busa i postavili mu jasan ultimatum uoči velikog talijanskog derbija

02.05.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Jedan od najboljih ali i najperspektivnijih talijanskih golmana, 22-godišnji Gianluigi Donnarumma, trenutno nosi dres Milana. Međutim, kako još uvijek nije odlučio produžiti ugovor s aktualnim klubom, ali i kako se priča da će preseliti u Juventus, navijači Milana odlučili su ga 'preslušati'

Iako je Milan u subotu došao do pobjede protiv Beneventa 2:0, odnosno ostao čiste mreže, Milanovi su navijači nakon utakmice pričekali autobus s igračima Rossonera, i doslovce, izvukli Gianluigija Donnarummu iz njega.

22-godišnji Donnarumma zamjerio im se jer se nakon teškog poraza (0:3) kod Lazija na Olimpicu u prošlom kolu, unatoč debaklu, zabavljao i smijao u društvu Pepea Reine. Doduše, to je manji dio problema, zbog kojeg su ga navijači odlučili 'preslušati'.

Navijačima još više smeta njegova neodlučnost oko produženja ugovora, a i navodni pristanak da na ljeto pređe u redove Juventusa, pa su mu i postavili ultimatum da do nedjelje i derbija u Torinu protiv Juventusa, mora objaviti za koji klub će igrati sljedeće sezone.

Dio talijanskih medija ove nedjelje tvrdi da je Donnarumma u suzama napustio sastanak s navijačima, dok je navijačima poručio da nije ništa odlučio i da će on sam donijeti odluku o nastavku svoje karijere.