kakav majstor

[VIDEO] Ovo može samo Zlatan Ibrahimović; uživajte u još jednoj njegovoj majstoriji ali i izbacivanju frustracije nakon loše reakcije suigrača

02.05.2021 u 07:57

Bionic
Reading

S koliko ljubavi i žara Zlatan Ibrahimović pristupa svakoj utakmici i svakom suparniku, najbolje se moglo vidjeti na subotnjem okršaju protiv Beneventa

Već smo puno puta pisali o neospornoj klasi Zlatana Ibrahimovića i njegovoj nevjerojatnoj želji da igra na najvišem nivou. Bez obzira na to što će u listopadu napuniti 40 godina.

A da uistinu 'izgara' na svakoj utakmici bilo je jasno nakon ovog poteza, u završnici dvoboja protiv Beneventa, kada je Milan već vodio 2:0.

Naime, Ibrahimović je još jednom svojom genijalnošću, dizanjem lopte te milimetarskom preciznošću petom dodane lopte, u sjajnu priliku gurnuo Španjolca Samua Castilleja.

Međutim, Španjolac je zeznuo u samoj završnici, suparnički mu je igrač odnio loptu, a onda je Šveđanin poludio. Gestikulirao je, skakao i pokušao objasniti Castilleju što je trebao napraviti.

Sigurni smo da je Španjolac dobro shvatio Ibrahimovićeve riječi i da će već u prvoj sljedećoj prilici pokušati odigrati bolje.

Inače, Rossoneri su ovom pobjedom stigli na drugo mjesto Serie A i imaju 69 bodova. Naravno, upitno je hoće li na toj poziciji ostati i nakon ovog kola, jer u nedjelju igraju i svi ostali klubovi iz vrha, Atalanta, Napoli i Juventus.